Kommunikationspraktikant til NGO midt i Nyboder i København

Vil du få dine kompetencer i spil og udvikle kommunikationsindsatsen i en interesseorganisation i rivende udvikling?

 Vi formidler til vores medlemmer, men arbejder også for at påvirke beslutningstagerne både kommunalt og nationalt. Vi vil gerne styrke vores indsats og have en endnu tydeligere stemme i den tiltagende debat om den grønne omstilling af byggeriet og bevaring og transformation som del af fremtidens byudvikling.

Som kommunikationspraktikant vil du i samarbejde med sekretariatets ansatte:

 

  • skrive fængende pressemeddelelser
  • udkast til debatindlæg
  • formidle vores sag på vores SoMe-kanaler

Hos By og Land Danmark arbejder vi for bevaring og udvikling af de arkitektonisk og kulturhistorisk værdifulde bygninger, landskaber og bymiljøer i Danmark for at passe på det værdifulde, der eksisterer, og for at nyt integreres i det eksisterende med omtanke og kvalitet. Vi er med andre ord bygningsarvens og landskabskulturens stemme.

Vi arbejder med alt fra fredning af bygninger til høringssvar om nedrivning af bygninger. Vi tror på, at vores omgivelser betyder noget, og at arkitektur og kulturarv påvirker vores liv og velbefindende.

Vi ved også, at vi, fra et klimaperspektiv, skal blive meget bedre til at passe på det, vi har. Og i stedet for at rive ned og bygge nyt skal vi bevare, videreudvikle og transformere den bygningsmasse, vi allerede har til rådighed.

Vi er en landsdækkende forening, der både repræsenterer alle Danmarks knap 100 bevaringsforeninger og vores personlige medlemmer. Du vil derfor få berøring med hele landet og vores engagerede ildsjæle og frivillige. Vi uddeler også penge til lokale arrangementer gennem puljen Samlingskraft, der er finansieret af Realdania, som vi arbejder tæt sammen med. Læs mere her: www.samlingskraft.dk

Vi er et lille sekretariat, hvor vi løfter i flok. Vi kan derfor tilbyde mange forskellige arbejdsopgaver og et indblik i at arbejde i en interesseorganisation. Vi tilrettelægger arbejdsopgaverne sammen, så de passer med dit studies krav, og så sørger vi for løbende vejledning og sparring i praktikperioden.

Læs mere om By og Land Danmark på www.byogland.dk

Send din ansøgning og cv til sekretariatschef Stefanie Høy Brink, shb@byogland.dk