HØJHUSPOLITIK – HØJHUSE I RESPEKT FOR HISTORISKE BYER

I de seneste årtier har vi set en lang række højhusprojekter blive til virkelighed rundt om i landets byer. Udviklingen skaber et behov for at tage stilling til, hvordan højhuse skal indgå bedst i vores byer.

By og Land, Danmark ønsker med denne højhuspolitik at bidrage til debatten om udviklingen af vore byer og give engagerede borgere et grundlag for at gå i dialog med myndigheder og offentlighed om højhusenes rolle og placering i de danske by- og kulturmiljøer.

Er der noget du mangler? eller har du noget, som vi skal dele med vores læsere? Så ring til os på 70 22 12 99 eller skriv til mail@byogland.dk så er vi klar til at forbedre siden.

FÅ OVERBLIK

By og Land Danmark mener at,

  • de historiske bykerner, skal friholdes for højhuse
  • der skal udarbejdes en byplan over byen som helhed, der tydeligt peger på hvor højhuse kan placeres
  • borgene skal have indflydelse på, hvordan deres by udvikles
  • der skal være åben dialog med borgerne i forbindelse med den samlede byplanlægning

I politikken bliver du guidet til at gå i dialog med politikere og embedsmænd, en introduktion til hvad der står i Planloven og hvad du skal kigge efter i din kommuneplan.

Plan- og Klimaudvalget kan vejlede By og Land Danmarks medlemmer i konkrete sager

Højhuspolitik

DEN NÆSTE POLITIK

Er der en politik du mangler? eller har du noget, som vi skal dele med vores læsere? Så ring til os på 70 22 12 99 eller skriv til mail@byogland.dk så er vi klar til at forbedre siden.