PRESSEKONTAKT

Landsforeningen står til rådighed for pressen med vores faglige vide og indsigt om bygnings- og landskabskultur og bevaringen heraf. I sekretariatets åbningstid kan vores presseansvarlige Stefanie Høy Brink kontaktes på 70 22 12 99. Formand Iben Bækkelund Jagd kan kontaktes direkte på iben.jagd@byogland.dk

PRESSEMEDDELELSER

Landsforeningen udsender løbende pressemeddelelser om vores arbejde med aktuelle sager. Ønsker du at få vores pressemeddelelser tilsendt direkte, så skriv til shb@byogland.dk.

Klik her for at se vores allerede udsendte pressemeddelelser.

Kort om Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur

By og Land Danmark – Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur er grundlagt i 1966 og samler personlige medlemmer og knap 90 lokale bevaringsforeninger i hele Danmark. Vi har en række fagudvalg, der vejleder bestyrelsen og rådgiver medlemmerne i sager inden for fredning og bevaring, have- og landskabskultur,  planlægning samt nyere tids arkitektur. Vi har ret til at foreslå bygningsfredningssager direkte for Kulturstyrelsens rådgivende organ Det Særlige Bygningssyn, vi udgiver bladet By & Land fire gange årligt, og afholder årligt en række medlemsmøder med foredrag og diskussion om aktuelle emner.