BLIV ABONNENT PÅ BLADET BY & LAND

Bladet By & Land udkommer fire gange årligt, og orienterer om kulturmiljøet – om ny lovgivning, om interessante haver, landskaber og restaureringsprojekter og meget mere. Bladet er udgivet siden 1985.

Bladet By & Land handler bredt om bygnings- og landskabskulturen i Danmark, ikke mindst hvordan den bevares bedst muligt. Vi bringer artikler både om praktiske forhold ved vedligeholdelse – om f.eks. linoliemaling, træværk eller murværk – og om generelle tendenser, planlægning, nye bøger, og debat.

Bliv abonnement på bladet By & Land

 • Bliv abonnent på bladet By & Land - og få bygnings- og landskabskulturen med posten.

  Et abonnement inkluderer:

  - Fire årlige numre af bladet By & Land

 • Skriv et nummer vi kan kontakte dig på
 • Hvis du er medlem hos en forening, der er en del af By og Land Danmarks medlemskreds, kan du købe bladet til en fordelagtig pris. Vi skal blot vide, hvor du har dit medlemskab. Tjek om din forening en del af medlemskredsen herunder. Se vores medlemsforeninger her Du giver os samtidig lov til at dele oplysninger, med din forening, du har dit medlemskab hos.
 • Felterne markeret med * skal udfyldes.

  PRISER FOR ABONNEMENTER:

  Abonnement som medlem af en medlemsforening 4 udgaver af bladet By & Land om året: 100,00 kr.
  Abonnement på bladet By & Land (uden medlemskab) 4 udgaver af bladet By & Land om året: 260,00 kr.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BLIV MEDLEM OG STØT SAGEN!

Du kan også blive medlem af foreningen By og Land Danmark, og dermed støtte de frivillige, der arbejder for bygnings- og landskabskulturen i hele landet.

Meld dig ind her