Har du også glædet dig til at høre, hvad der egentligt kom ud af den store analyse, der blev gennemført i foråret 2020?

Analysen tog udgangspunkt i et ønske om at kende det landskab, som Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur bevæger sig og arbejder i. Der blev spurgt bredt, alle der have lyst til at ytre sig fik mulighed, så både medlemmer og ikke-medlemmer, fagpersoner og ildsjæle, organisationer og enkeltpersoner har givet deres besyv med i undersøgelsen.

Deltagerne var generøse med både komplimenter, ærlighed og idéer til, hvordan arbejdet i fremtiden kan gøre bygnings- og landskabskulturen til En Fælles Sag.

Mere samarbejde og netværk, mere arbejde med kulturmiljøer og ’min by’ samt fokus på, hvordan bevaring er bæredygtig, er nogle af de anbefalinger, der er kommet ud af Ingerfairs analyse.

Lige nu arbejder Landsforeningens bestyrelse på at konkretisere anbefalingerne til faktiske tiltag, til glæde for alle medlemmer og interesserede i sagen.

Landsforeningen planlægger at afholde medlemsmøder i løbet af vinteren og foråret 2021 med udgangspunkt i anbefalingerne fra rapporten.

Vi har lavet en præsentation af konklusionerne og anbefalingerne, det fylder én side, den kan du se ved at klikke her. Vil du gerne vil læse hele rapporten, kan du få den tilsendt ved at sende en mail til anne.midtgaard@byogland.dk

Brænder du inde med en holdning eller idé, der ikke er kommet med i konklusionerne, eller vil du allerede nu melde din deltagelse i fremtidens udvikling, kan du fortælle os om det. Skriv til mail@byogland.dk eller ring til sekretariatet på 70 22 12 99.

Du kan læse mere om projektet her