Som noget helt nyt tilbyder Landsforeningen i samarbejde med Saxo.com, at medlemmerne kan få 15% rabat på udvalget bogtitler. De udvalgte bøger er:

Gottlieb Bindesbøll – Danmarks første moderne arkitekt
Arkitekten M. G. Bindesbøll (1800-1856) er en af de vigtigste skikkelser i dansk arkitekturhistorie og i kraft af Thorvaldsens Museum den internationalt mest kendte danske arkitekt fra det 19. århundrede. Bogen er rigt illustreret med nye fotografiske optagelser af den internationalt anerkendte Jens Lindhe. Dertil kommer en lang række af Bindesbølls originaltegninger som ikke tidligere har været offentliggjort.
ISBN 9788774074069

Danmarks havekunst II
Danmarks havekunst II behandler perioden fra den romantiske landskabshaves gennembrud i det tidlige 1800-tal frem til 2. verdenskrig. Det er en periode, hvor havekunstens kompleksitet og bredde øges kolossalt, og hvor formålet med den ændrer sig. I begyndelsen af det 20. århundrede kommer den til at tjene hele befolkningen, og nye opgaver opstår i det sociale boligbyggeri, i kolonihaver, villahaver osv. Rigt illustreret med fotos og tegninger.
ISBN 9788774072256

Danmarks havekunst III
Den mangeårige redaktør af tidsskriftet “Landskab”, landskabsarkitekt Annemarie Lund gennemgår de store haveanlæg, der blev skabt efter krigen, og som har vakt betydelig international opmærksomhed. I denne periode udvidede havearkitekterne virkefeltet og blev til landskabsarkitekter, der medvirkede til udformningen af de helt store linier fra grønne strategier og områdeplaner til torve, pladser og villahaver. Rigt illustreret med fotos og plantegninger m.m
ISBN 9788774072263

Transformation – 22 nye danske projekter
En rigt illustreret bog med de senere års bedste restaureringsprojekter i dansk arkitektur. Revitalisering, restaurering, ombygning, – eller i ét ord, transformation af bygninger, bygningsanlæg, bydele, pladser og landskaber vil i de kommende år blive et voksende arbejdsfelt for bygherrer, ingeniører og arkitekter. Udgivelsen rummer nye fotografiske optagelser, originale tegninger og grundige analyser og kommentarer fra en række førende eksperter på området.
ISBN 9788774074090

For at opnå rabatten skal du klikke her og indtaste bogens ISBN nr. i søgefeltet. Vær opmærksom på, at den angivede ‘pluspris’, kræver medlemskab af Saxo.