Vi har et godt tilbud til medlemmerne!

Er du personligt medlem af By og Land Danmark, eller sidder du som formand eller kasserer i en medlemsforening, så har vi et godt tilbud til dig.

Vores samarbejdspartner ByrumMonitor har gjort det muligt for os at tilbyde personlige medlemmer og formænd/kassere en adgang til netmediet ByrumMonitor for bare 100,- kr. fra 1. marts 2023 og et år frem.

Det eneste, du skal gøre er at oplyse os dit medlems nr. og bekræfte din e-mailadresse inden 20. feb. samt betale 100 kr. Så får du et brugernavn og adgangskode fra os før 1. marts 2023. Du får dit log in inden 1. marts.

Vi tager os af koordineringen med ByrumMonitor

Du finder dit medlemsnummer (fire cifre) i den mail du fik fra Ingeborg Callesen i midten af januar, eller bag på bladet By & Land.

Du kan betale de 100 kr. via Mobile Pay på 85 969 eller som bankoverførelse til reg. 3121, konto 509 5700. Hvis du er hurtig og udfylder formularen herunder inden den 7. februar, kan vi tilføjet abonnementet til kontingentopkrævningen.

*tilbuddet ikke gælder eksisterende abonnenter eller hvis du har været abonnent indenfor de sidste 12 måneder.
** Når du siger ja til tilbudet siger du ja til at vi må dele dine oplysninger med ByrumMonitor, så du kan oprettes som bruger.

Medlemstilbud - ByrumMonitor

  • By og Land Danmarks medlemmer får dette særlige tilbud

    - 1 års adgang til Politikens Byrum Monitor fra 1. marts 2023- 1. marts 2024

    Tilmeld dig nu, og vær en del af fællesskabet!

  • Du finder dit medlemsnummer bag på bladet, ellers i den mail du har fået fra Ingeborg Callesen i jan 2023.
    Fortæl os hvordan du vil betale de 100,- kr. OBS muligheden med tillægget på kontingentet er kun en mulighed frem til 7. feb. Hvis du vælger bankoverførsel eller mobile pay skal du skrive BRM + dit navn
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.