LOKALLEDELSEn i by og land viborg

By og Land Viborg er en afdeling, der samler personlige medlemmer i By og Land Danmark, som har en særlig interesse for bygning- og landskabskulturen i Viborg Kommune.

Her på siden kan du møde de frivillige, der gør en kæmpe indsats for bygnings- og landskabskulturen i Viborg.

Foto: Erik Sørensen og Vibeke Galsbo

 

Medlem af lokalledelsen
Karin Bang
viborg@byogland.dk

 

Medlem af lokalledelsen

Vibeke Galsbo

 

Medlem af lokalledelsen

Peter Mielche

HVAD LAVER LOKALLEDELSEN

Lokalafdelinger under By og Land Danmark drives af en lokalledelse, der har kendskab til området og brænder for sager med forankring i nærmiljøet.

Lokalledelsen bliver indstillet af afdelingens medlemmer og formelt indsat af By og Land Danmarks bestyrelse.

Det er lokalledelsen, der kan udtale sig på afdelingens vegne og som har ansvaret for at afdelingen arbejder inden for afdelingskommissoriet. 

BY OG LAND Viborg – EN AFDELING UNDER BY OG LAND DANMARK

By og Land Danmark – cvr.nr. 88615913 – er en landsdækkende forening, der samler personlige medlemmer, lokale foreninger og andre organisationer, der interesserer sig for bygnings- og landskabskulturen i Danmark. By og Land Viborg er registreret med følgende P-nummer: 1030652912

By og Land Viborg er en del af By og Land Danmark. By og Land Viborgs vedtægter er de til enhver tid gældende vedtægter for By og Land Danmark.

For alle lokalafdelinger gælder et afdelingskommissorium, der sætter rammerne for det lokale arbejde. Afdelingskommissoriet er udarbejdet af By og Land Danmarks bestyrelse.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til By og Land Danmarks sekretariat på mail@byogland.dk