UDSOLGT – Skriv dig på ventelisten.

Vil du med på Landsforeningens studietur til Dessau og Berlin i anledning af 100 året for Bauhaus skolen. Turen afholdes 2.-6. juni 2020.

Det færdige program for Bauhausrejsen kan du se herunder – vi håber, at du har lyst til at rejse med os.

Rejsens pris bliver 6.400,00 kr. for indkvartering i delt dobbeltværelse. Der er tillæg på 1.250,00 kr. for indkvartering i enkeltværelse.

Hvis du ønsker at deltage i studieturen udfyld tilmeldingen – klik her – og indbetale depositum på 1.089,00 kr. på konto i Danske Bank, reg. 3121, konto 509 5700 eller via mobile pay på nr. 85 969 inden den 22. januar 2020. Indbetalingen mærkes ’BAUHAUS’.

Der har været stor interesse for studieturen til Bauhaus – mange der tidligere har tilkendegivet interesse for turen er allerede tilmeldt. Tilmelding sker derfor efter ”først-til-mølle” princippet. Tilmeldingen lukker, når der er 35 rejsende.

Din/jeres tilmelding er først gældende, når Landsforeningen har modtaget depositum. Restbeløbet bliver opkrævet til betaling inden 15. marts 2020.

Vitus Rejsers rejsebetingelser er vedlagt denne mail – ved tilmelding accepterer du/i disse betingelser.

PRAKTISK

Af programmet fremgår de anvendte hoteller. Morgenmad på hotellerne er inkluderet i prisen ligesom de fælles måltider, som fremgår af programmet. Der tages forbehold for evt. ændringer.

Rejsen bliver gennemført i moderne langtursbus med Vitus Rejser som operatør. Studieturen vil blive ledet af Helge Torm og Ole Kaae.

Det er deltagernes eget ansvar, at syge-afbestillingsforsikring er i orden samtidig med tilmeldingen.

Vitus Rejser har et tilbud om syge-afbestillingsforsikring; det er vedhæftet denne mail. Såfremt en sådan ønskes, afkrydses dette på tilmeldingsblanketten, og der indbetales yderligere 265,00 kr. sammen med depositum.

Depositum tabt ved afmelding. Såfremt afmelding sker efter restbeløbet er indbetalt (15. marts 2020) refunderer Landsforeningen ikke rejsens pris.

Har du spørgsmål, bedes du rette dem til Ole.Kaae@byogland.dk eller på tlf.: 70 22 12 99.

Venlig hilsen
Ole Kaae
Sekretariatet

Alle medlemmer kan deltage Du tilmelder dig og en evt. rejsefælle ved at udfylde skemaet herunder.

Relevant information finder du her:
Brev med informationer om tilmelding og det praktiske (åbner som pdf)
Rejsens program (åbner som pdf)
Vitus Rejser Rejsebetingelse og tilbud om sygeafbestillingsforsikring (åbner som pdf)

Har du spørgsmål, bedes du rette dem til Ole.Kaae@byogland.dk eller på tlf.: 70 22 12 99.

Venlig hilsen
Ole Kaae
Sekretariatet

OBS turen er udsolgt.