Opdateret: TAK til alle der har bidraget med en gave til Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. Vi er kommet i mål og kan nu blive §8a-modtager.

Vi har brug for din hjælp, så vi kan komme helt i mål med 100 gaver á 200 kr. Sådan lyder kravet nemlig til de foreninger, der ønsker at være godkendt som §8a-modtager under Ligningsloven.

Godkendelsen som §8A-modtager gør, at vi gnidningsfrit kan søge drifttilskud fra Slots- og Kulturstyrelsen, og godkendelsen gør det muligt for gavegiverne at trække beløbet fra i SKAT.

Der er stor tak til alle, der vil hjælpe os ved at give foreningen en gave. Det gøres nemmest ved at betale 200 kr. via MobilePay 85 969 eller med en bankoverførsel til reg. nr. 3121, konto nr. 5095700 i Danske Bank.

Alle bidrag støtter Landsforeningens arbejde. Vidste du, at Landsforeningens ildsjæle allerede har arbejdet frivilligt i mere end 1500 timer i 2019? De har løst mange opgaver, udviklet mange idéer og hjulpet rigtig mange medlemmer. Vi er ikke færdige endnu. Hvis du mener, at det er relevant arbejde, kan du støtte med en gave.

Vil du gerne vide mere om, hvorfor de 100 gaver er så vigtige for os, og hvordan du kan få skattefradrag, så kan du læse mere her.

Du er også meget velkommen til at skrive til Mette Krag eller ringe til sekretariatet på 70 22 12 99.