Medlemsrejse til Nord Italien den 9. til 14. april 2018.

Vicenza ligger i den Norditalienske region Veneto, midt i mellem Venedig og Verona. Byen ligger i et naturskønt område omkring floden Bacchiglione og i et bakket landskab.

Vicenza adskiller sig betydeligt fra andre byer i Italien, når det kommer til byens arkitektur og kunst. Andrea Palladio, som var en af 1500-tallets største arkitekter i Norditalien, er i høj grad ansvarlig for dette. Han byggede en lang række paladser i Vicenza og villaer i Veneto-regionen, hvoraf den bedst kendte er Villa Rotonda i Vicenza. Det Olympiske Teater i byen er også en stor seværdighed og en del af den arkitektoniske arv i Vicenza, som er anerkendt i hele verden. UNESCO har udpeget byen og en række villaer som verdenskulturarv.
Vicenza byder også på andet end smuk natur og arkitektur. Du vil finde lækre butikker og hyggelige restauranter og cafeer. Byen er kendt for sine guldarbejder og er et vigtigt center for bearbejdning af guld i Europa.

Turen bliver fagligt ledet af kunsthistoriker, mag.art. Grete Thrane som har stor erfaring fra tidligere rejser og praktisk arrangeret af Nyhavns Rejser. Alle besøgene i Palladio villaerne bliver guidet af Grete Thrane.

Rejsens pris er i skrivende stund en ca. pris på kr. 12.000 i delt dobbeltværelse og kr. 14.000 i enkeltværelse.

Max antal deltagere er 25 personer og tilmelding sker efter først til mølle princippet. Tilmelding skal ske i skemaet herunder og senest den 30. september 2017.

Det er ikke længere muligt at melde sig til dette arrangement.

Læs hele rejsebeskrivelsen her.