Foto: Frilandsmuseet

Vedligeholdelsen af bindingsværksbygninger stiller særlige krav til ejere, rådgivere, byggesagsbehandlere og håndværkere.

Derfor har vi lavet kurser, hvor du kan tilegne dig tværfaglig, grundlæggende viden om både bygningstypen, traditionelle byggematerialer og håndværksmetoder. Du bliver klædt på med tværfagligt overblik og klar til dialog og samarbejde med sagens andre håndværkere og rådgivere. På kurset lærer du om energioptimering og istandsættelse med traditionelle materiale og håndværksfag.

Større viden giver bedre kvalitet og bedre kvalitet sikrer bindingsværket.

Kurset er målrettet håndværkere men også ejere, byggesagsbehandlere, ansatte i byggemarkeder og folk med en interesse i bindingsværk kan få stor udbytte af undervisningen.

Kurset koster 1.500 kr. for medlemmer af Landsforeningen og 2.000 kr. for andre. Der udstedes kursusbevis til medvirkende håndværkere.

Se hele programmet for den 19. september her. Køb din billet her
Se hele programmet for den 9. november her. Køb din billet her

Kurset tilbyde som en del af projektet Netværk for Bindingsværk. Netværk for Bindingsværk laves i samarbejde med Center for Bygningsbevaring, Kunstakademiets Arkitektskole og er støtte af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond Til Almene Formaal.