Skal det virkelig rives ned?

Skal det virkelig rives ned?

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvorfor formand Karen Margrethe Olsen opfordrer Folketingets Kulturudvalg til at støtte op om Beslutningsforslag B17 og du kan hjælpe os med at svare på spørgsmålet: ‘Skal det virkelig rives ned?’

Du kan også finde en stor tak til alle der hjalp os med at komme i mål ved at donerer en gave til foreningen og en lang række datoer med spændende og relevante arrangementer, for dig der er vild med bygnings- og landskabskultur. Sidst men ikke mindt er der også plads til de hurtige, der vil med til grænselandet eller Bauhaus-studieturen

Læs hele nyhedsbrevet fra februar 2022 her

Vil du have det næste nyhedsbrev direkte i din indbakke? Så meld dig på mailinglisten, eller endnu bedre meld dig ind i foreningen og støt de frivillige, der arbejder for bygnings- og landskabskulturen.

Bliv klar til kommunalvalget 2021

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvordan du kommer i gang med at debattere bygningskultur og kulturmiljøer til kommunalvalget. Der er også en introduktion til bladet By & Land 132

Der er også en invitation til den nordiske konference i Helsingør, og så er der et tilbud og hjælp til vores medlemmer, ligesom du kan komme rundt om bygnings- og landskabskulturen i hele Danmark.

Fik du ikke nyhedsbrevet, så meld dig til her.

Læs hele nyhedsbrevet her

Sommertid er oplevelsestid

I dette nyhedsbrev præsenterer vi:
– Danmark første Betydningsfulde Have
– Arkitekturens Dag 2021 og hvordan du bliver en part
– Kommunalvalgs netværket for frivillige ildsjæle
– En bombe under vinduerne
– Ledigt job som sekretariatsmedarbejder

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev den 20. maj 2019

Kom til Dragør og hør om egnsbyggeskik i bindngsværk, bliv klogere på hvorfor Carl Nielsen Skolen er fredningsværdig og læs om, hvorfor vi mener, at der skal et regionalt overblik til, når det gælder bygnings- og landskabskulturen.

Vi siger velkommen Jens Aaberg i bestyrelsen, ønsker Kirsten Lund-Andersen tillykke med bygnings- og landskabskulturprisen og så byder majs nyhedsbrev på et fredningsforslag for Trinitatis Kirkeplads i Købehavn. 

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev den 5. april 2019

Vi løfter sløret for, at vi skal udarbejde fredningsforslaget for Aarhus Universitet. Der er også invitationer til årsmøde i Hjørring, kursus i Ryslinge og seminar i Norge. Til sidst men ikke mindst kan du læse mere om hvorfor at Gallionsgården på Fanø bør fredes.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev den 21. december 2018

Landsforeningen ønsker god jul og godt nytår med en opsummering af de mange sager vi har arbejdet med i 2018.

Vi præsenterer også vores projekt om de fynske præstegårde, vores fredningsforslag for Fyns Kunstmuseum og så er der direkte link til en udvalg artikel i By & Land nr. 121.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev den 18. oktober 2018

I oktobers nyhedsbrev siger vi tak til Leon Sebbelin, for den invitation til mere dialog, vi fik på konferencen, der blev afholdt på Christiansborg i slutningen af september.

Der er også invitationer til netværksmøde, udflugt og kursus samt en klumme fra formand i By & Land Roskilde med et tanker om, hvad der mon skal ske, hvis Vikingeskibshallen bliver revet ned.

Læs hele nyhedsbrevet her