PRESSEKONTAKT

Landsforeningen står til rådighed for pressen med vores faglige vide og indsigt om bygnings- og landskabskultur og bevaringen heraf. I sekretariatets åbningstid kan vores presseansvarlige Nanna Uhrbrand kontaktes på 70 22 12 99. Uden for almindelig åbningstid kan vores formand Peter Hee kontaktes på 26 71 26 13.

PRESSEMEDDELELSER

Landsforeningen udsender løbende pressemeddelelser om vores arbejde med aktuelle sager. Ønsker du at få vores pressemeddelelser tilsendt direkte, så skriv til nanna.uhrbrand@byogland.dk.

Klik her for at se vores allerede udsendte pressemeddelelser.

Kort om Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur

Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur er grundlagt i 1966 og samler personlige medlemmer og knap 100 lokale bevaringsforeninger i hele Danmark. Vi har en række fagudvalg, der vejleder bestyrelsen og rådgiver medlemmerne i sager inden for fredning og bevaring, have- og landskabskultur,  planlægning samt nyere tids arkitektur. Vi har ret til at foreslå bygningsfredningssager direkte for Kulturstyrelsens rådgivende organ Det Særlige Bygningssyn, vi udgiver bladet By & Land fire gange årligt, og afholder årligt en række medlemsmøder med foredrag og diskussion om aktuelle emner.