Landsforeningen inviterer alle interesserede til møde i Forum For Bindingsværksbyer. Mødet handler blandt andet om de nordiske træhuse, efteruddannelse af fagfolk, og sidste nyt fra træbyskonferencen i Trondheim. Der er også god tid til dialog mellem deltagerne. Mødet afholdes torsdag den 19. maj 10:00-16:00 hos Odense Bys Museer, Overgade 48, 5000 Odense. Arrangementet er gratis og inkluderer sandwich og kaffe/te.Forum For Bindingsværksbyer er etableret i et samarbejde mellem Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur og Kunstakademiets Arkitektskole i København.

Bindingsværksbygninger og træhuse er blandt de ældste bygningstyper i Norden. Men de er under stort pres fra eksempelvis nedrivning og skæmmende ombygninger, der mindsker eller ødelægger de historiske og arkitektoniske værdier. Formålet med Forum For Bindingsværksbyer er at udveksle erfaringer og formidle ny forskningsbaseret viden om træhuse og bindingsværk til brug i kommunerne, af husejere og håndværkere. Vi håber med dette Nordiske samarbejde at opnå en bedre bevaring af disse meget værdifulde bygninger. Netværket henvender sig til politikere, museumsfolk, planlæggere, teknikere og ejere – alle der har med bindingsværk at gøre.

Se hele invitationen, herunder programmet her. Spørgsmål kan rettes til koordinator Søren Hossy på s-hossy@mail.dk

Tilmelding sker via formularen herunder. Sidste tilmelding var den 13. maj, det er ikke længere muligt at tilmelde sig arrangementet.